2017-02-09

Kamu - Üniversite - Sanayi İşbirliği

Kamu - Üniversite - Sanayi İşbirliği Toplantısı Kurulunun aktiviteleri çerçevesinde Tekirdağ Hayrabolu ilçesinde gerçekleştirilen toplantıda bölümümüz akademik yapısı ve çalışmaları hakkında katılımcılara sunum yapıldı.

Toplantıya Tekirdağ Vali Yardımcısı Lütfüllah GÜRSOY, Hayrabolu Kaymakamı Kürşad ÖZDEMİR, Hayrabolu Belediye Başkan Yrd. Necdet HACET, NKÜ Teknopark Genel Müdürü Prof.Dr. Bülent EKER, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlı Tekirdağ İl Md.'ü, Tekirdağ KOSGEB Md.' ü Tolga ERKAN, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet BAŞOL, Hayrabolu Tarım Alet ve Makina, Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi Md.'ü, İmalatçılar ve Çiftçiler katıldı.

Toplantıda bölümüzü , Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Bahattin AKDEMİR, Bölüm Başkan Yardımcımız Doç.Dr. İlker H. ÇELEN, Öğretim Üyemiz Doç.Dr. Fulya TAN ve Araş.Gör. Eray ÖNLER temsil etti.