2023-04-10

TÜBİTAK BİDEB 2209 A-B Araştırma Destekleri Bilgi Günü ve Proje Yazma Etkinliği

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Proje Ofisi Koordinatörlüğü tarafından ön lisans ve lisans öğrencilerimizin araştırma süreçlerine projeler ile katılımını desteklemek üzere 14 Nisan 2023 Cuma Saat 14.30-17.15 arasında çevrimiçi olarak ''TÜBİTAK BİDEB 2209 A/B Üniversite Öğrencileri Araştırma Destek Programları Bilgi Günü ve Proje Yazma Etkinliği'' düzenlenecektir.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Programı Başkanlığı (BİDEB) 2209 Programının amacı, üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini "Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları (SKA)" çerçevesinde, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek; ön lisans öğrencilerine ise lisans öğrenimi öncesinde proje hazırlama kültürü kazandırmaktır. 2209-A ve 2209-B Programı çağrıları 25 Nisan 2023 te açılacak olup, başvurular 26 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecektir.

BİDEB 2209 A/B Üniversite Öğrencileri Araştırma Destek Programları Bilgi Günü ve Proje Yazma Etkinliği, Trakya Üniversiteler Birliğine Üye Üniversitelerimizin başta öğrencileri ve akademik personeli olmak üzere tüm paydaşları davetli olup; program afişi ve içeriği ekte sunulmaktadır. Etkinlik katılımı ve etkinliklerin kalite süreçlerine katkısı için katılımcılardan 13/04/2023 tarihine kadar aşağıdaki linkten etkinliğe kayıt olmaları beklenmektedir.

Etkinlik Afişini indirmek için tıklayınız.