2024-02-06

Biyosistem Mühendsiliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.Bahattin AKDEMİR, KTO Karatay Üniversitesi tarafından yürütülen AKİTEK projesinin kapanış toplantısı kapsamında  Akıllı Teknolojiler Merkezi (AKİTEK) ve TARMAKBİR tarafından düzenlenen 6-7 Şubat 2024 tarihlerinde Konya'da gerçekleştirilen  "AKİTASK 2024 - Akıllı Tarım Makinaları Ağ Oluşturma ve Sektörel İş Birliği Konferansı”na davetli konuşmacı olarak katıldı. Konferansta Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Biyosistem Mühendisliği Bölümünde yürütücülüğünü yaptığı projeler ve araştırmaları içeren "Trakya Bölgesinde Akıllı Tarım Araştırmaları ve uygulamaları" isimli bildiriyi  sunmuştur.