Biyosistem Mühendisliği
2024-05-08

Hattat Traktör ve HEMA Endüstri A.Ş. Teknik Gezisi



Tarım Traktörleri dersi kapsamında Prof. Dr. Bahattin Akdemir hocamizın katkılarıyla, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesindeki Hattat Traktör ve HEMA Endüstri A.Ş. firmalarına 08 Mayıs 2024 Çarşamba günü teknik gezi gerçekleştirilmiştir.


HEMA Endüstri A. Ş.'yi ziyaretimiz sırasında insan Kaynakları Eğitim Uzmanı Ayşe Yandal tarafindan şirket hakkında bilgiler verilmiş ve üretilen son ürünler incelenmiştir. Daha sonra Hattat Traktör A.Ş. Fabrikası ziyaret edilmiştir. Traktör Fabrikasında Ar-Ge Müdürü İbrahim Polat tarafindan, fabrika ve ürünleri hakkında bilgilendirme yapılmış, traktör üretim bantlarında üretim aşamaları incelenmiştir.


Geziden sonra öğrencilerimizin kariyerlerinin planlanmasına yönelik olarak firma yetkilileri öğrencilerimizi bilgilendirmişlerdir. Bu gezinin gerçekleştirilmesinde gerekli desteği veren Hattat Traktör A.Ş. ve Hema Endüstri A.Ş. yetkililerine, Otomotiv ve İnovatif Ürünler Müdürü Sn. Gökay Uymaz'a, İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Müdürü Sn. İlker Selvi'ye, İnsan Kaynakları Eğitim Uzmanı Ayşe Yandal'a ve Ar-Ge Müdürü İbrahim Polat'a teşekkür ederiz.