2024-03-04

Teknik Gezi-Kurt Mühendislik

Tarım Makineleri İlkeleri 1 dersi kapsamında Prof. Dr. İlker Hüseyin Çelen hocamızın katkıları ve Araş. Gör. Hasan Berk Özyurt hocamızın eşliğinde Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Kurt Mühendislik firmasına 4 Mart 2024 Pazartesi günü teknik gezi gerçekleştirilmiştir.

Kurt Mühendislik firmasını ziyaretimiz sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kemal Kurt tarafından firma hakkında bilgiler verilmiş ve üretilen son ürünler incelenmiştir. Geziden sonra öğrencilerimizin kariyerlerinin planlanmasına yönelik olarak firma yetkilileri öğrencilerimizi bilgilendirmişlerdir.  Bu gezinin gerçekleştirilmesinde gerekli desteği veren Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kemal Kurt beye ve Kurt Mühendislik firma yetkililerine teşekkür ederiz.