2020-06-05

2020 Zorunlu Yaz Stajı Duyurusu

Fakültemiz Yönetim Kurulu'nun 27.05.2020 tarihli ve 2020/13 sayılı toplantısında alınan 4 nolu karar uyarınca, Pandemi Dönemi 2020 yılı zorunlu yaz stajları uygulama esaslarında yer alan 2. maddeye göre 2020 yılı zorunlu yaz stajlarının uzaktan öğretim yöntemi ile uygulanması kararlaştırılmıştır.

Bölümümüzde zorunlu yaz stajı ödev şeklinde gerçekleştirilecektir. Her öğrenciye ödev vermek üzere ayrı bir öğretim üyesi/elemanı atanmıştır. Zorunlu yaz stajı yapacak öğrencilerden sorumlu öğretim üyelerinin/elemanlarının listesini indirebilirsiniz.

Stajda İzlenecek Yol

1- İndirdiğiniz listede isminizin karşısında bulunan öğretim üyesine/elemanına e-mail yoluyla ulaşarak staj ödev konunuzu belirleyin.

2- Belirlediğiniz ödev konusunu en geç 17/Haziran/2020 tarihine kadar e-mail yoluyla Dr. Eray Önler’e (erayonler@nku.edu.tr) gönderin (Hocanızın size gönderdiği ödev konusu e-mailini forward ederek)

3- Staj ödevinizi sorumlu hocanızla düzenli olarak haberleşerek uygun formatta hazırlayın.

4- Hazırladığınız dökümanları UZEM sistemindeki Staj dersi içerisinde bulunan ödev sekmesine en geç 19/Ağustos/2020 tarihine kadar yükleyin (Her bir hoca için ayrı ödev sekmesi açılacaktır. Sadece kendi hocanıza ait kısma yükleyeceksiniz)

5- Ödevler Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Tez Yazım Kuralları Kılavuzuna göre hazırlanacaktır. Güncel kuralları http://fbe.nku.edu.tr/TezYaz%C4%B1mKurallar%C4%B1K%C4%B1lavuzu/0/s/4258/20783 adresinden inceleyebilirsiniz.