2022-11-22

Kalite Süreçlerine Öğrencilerin Katılımı

Kalite ve Akreditasyon çalışmaları kapsamında Biyosistem Mühendisliği öğrencilerine yönelik olarak 22.11.2022 tarihinde “Kalite Süreçlerine Öğrencilerin Katılımı” isimli toplantı düzenlenmiştir.

Toplantıda bölüm başkanı Prof. Dr. Birol KAYİŞOĞLU, öğrencilere kalite ve akreditasyon süreciyle ilgili temel bilgiler vermiştir.

Bölüm eğitim- öğretim komisyonu başkanı Prof. Dr. Tolga ERDEM ve kalite ve akreditasyon komisyonu başkanı  Dr. Öğr. Üyesi M. Recai DURGUT bölümde yapılan kalite çalışmaları, program eğitim amaçları, program çıktıları, komisyon ve koordinatörlüklerin işleyişi ve derslerin eğitim amaçları ile program çıktılarına katkısı konularında öğrencilere bilgi vermiştir.

Toplantıya misafir olarak katılan TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şube Başkanı, Dr. Öğr. Üyesi Cemal Polat öğrencilere oda faaliyetleri hakkında bilgi vermiştir.

Toplantıda öğrencilerden eğitim - öğretim ve genel konularda iyileştirme için görüş ve öneriler alınmıştır.