Biyosistem Mühendisliği
2022-12-14

Teknik Gezi



Tarım Traktörleri, Endüstriyel Hidrolik ve Pnömatik, Biyosistem Mühendisliğinde Tasarım dersleri kapsamında Prof. Dr. Bahattin Akdemir hocamızın katkılarıyla, Araş. Gör. Hasan Berk Özyurt hocamızın eşliğinde Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesindeki Hattat Traktör ve HEMA Endüstri A.Ş. firmalarına 14 Aralık 2022 Çarşamba günü teknik gezi gerçekleştirilmiştir.

HEMA Endüstri A.Ş.’yi ziyaretimiz sırasında İnsan Kaynakları Eğitim Uzmanı  Ayşe Yandal tarafından şirket hakkında bilgiler verilmiş ve üretilen son ürünler incelenmiştir. Daha sonra Hattat Traktör A.Ş.  Fabrikası ziyaret edilmiştir. Traktör Fabrikasında Ar-Ge Müdürü İbrahim Polat tarafından, fabrika ve ürünleri hakkında bilgilendirme yapılmış, traktör üretim bantlarında üretim aşamaları incelenmiştir.

Geziden sonra öğrencilerimizin kariyerlerinin planlanmasına yönelik olarak firma yetkilileri öğrencilerimizi bilgilendirmişlerdir.  Bu gezinin gerçekleştirilmesinde gerekli desteği veren Hattat Traktör A.Ş ve Hema Endüstri A.Ş. yetkililerine, Otomotiv ve İnovatif Ürünler Müdürü Sn. Gökay Uymaz ve İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Müdürü Sn. İlker Selvi’ye teşekkür ederiz.